Programma 11 mei 2019

Tijdens de 7e editie van het symposium Medische Wereld zullen er overdag parallelle sessies doorgaan zodat U als deelnemer een grote keuze zal hebben in diverse thema’s. Alsook kan U overdag een workshop volgen in de kantoorbus die vlakbij het onthaal staat. Op het onderstaande tijdschema kan U het programma in detail terugvinden.

Voor de partners en sympathisanten organiseren we dit jaar ook een socio-cultureel programma naar Brussel Stad en een wandeling in de Plantentuin van Meise.

Vanaf 18u start het avondfeest in de Plantentuin van Meise met lekkere foodtrucks, cocktailbar en live bands. Kortom een avond om niet snel te vergeten.
Tot de 11de mei!

Meer praktische informatie kan U hier vinden.

Aud. Brouwer, Aud. 1 en Aud 2

Aud. 3

Aud. 4

Aud. 5

Workshops

Sociocultureel Programma

 • Registratie en onthaal met ontbijt

  -

 • Sociocultureel programma

  -

  Een gegidste rondleiding

 • Avondfeest in Plantentuin van Meise met cocktailbar, foodtrucks en live bands.

  -

Sociocultureel programma

Het sociocultureel programma voor de partners en sympathisanten zal ook in 2019 een zeer aangenaam event worden. Ontdek met een gids de verborgen ondergrondse stad in Brussel of leer zelf pralines maken tijdens de chocolade workshop. Geniet van een lunch met wonderlijk uitzicht op de Brusselse Grote Markt en in de namiddag staat er een mooie wandeling gepland in de Plantentuin van Meise. Vanaf 18u start het avondfeest Medische Wereld in de serres van de Plantentuin van Meise.

 • Vanaf 7u45:
  Ontbijt op de congresruimte van Faculteit Geneeskunde VUB
 • 8u50:
  Samenkomen aan infopunt bij het onthaal + woordje uitleg over verloop van de dag
 • 9u:
  Vervoer naar de Grote Markt
 • Voormiddag:
  Gegidst bezoek aan Coudenberg Paleis OF Workshop pralines
 • 12u30:
  Lunch in het KBC gebouw op de Grote Markt
 • Namiddag:
  Wandeling in Plantentuin van Meise
 • 18u:
  Start avondfeest Medische Wereld in de Plantentuin van Meise en/of transport terug naar Jette

Avondfeest Plantentuin Meise

Dit jaar zal het avondfeest doorgaan in de prachtige Plantentuin van Meise. Het avondfeest start vanaf 18u in de serres van de Plantentuin waar u een glaasje bubbels krijgt aangeboden. Na een bezoek aan de serres zal het avondfeest verder doorgaan in het kasteel van de Plantentuin. Hier kan u genieten van het zomerterras met een schitterend uitzicht over de Plantentuin, of een lekkere cocktail drinken in 1 van de mooie zalen. Foodtrucks, champagnebar en live bands zijn uiteraard ook weer aanwezig. U kan als deelnemer met uw eigen vervoer komen of gebruik maken van onze shuttle dienst. De toegangsprijs voor het avondfeest bedraagt slechts 8 euro p.p. inclusief toegang tot de plantentuin en een glaasje bubbels bij aankomst aan de serres tot 20u00 is voorzien.
Vergeet uw hotelkamer niet te boeken bij 1 van onze partner-hotels in de nabijheid van de plantentuin, zie hier

Copyright Plantentuin Meise